2023-04-13 14:47:21

Tirdzniecības aģents/-e (Sales agent)

CVMarket.lv klients
Esam strauji augošs Somijas uzņēmums, kas maina veidu, kā cilvēki tiešsaistē atrod un rezervē matu, skaistumkopšanas un labsajūtas procedūras, kā arī pārvalda savus salonus. Mūsu ieņēmumu plūsmas nāk no diviem mūsu produktiem: "Timma" tirgus un mūsu "SaaS" produkta "Timma Pro". Šobrīd esam tirgus līderi Somijā un piedzīvojam strauju izaugsmi Zviedrijā, Norvēģijā, Igaunijā, Dānijā un tagad arī Latvijā. Piedāvājam visus digitālos rīkus, kas salonu profesionāļiem ir nepieciešami ikdienas biznesam, tostarp tiešsaistes rezervēšana, kases POS, mārketinga rīki, analītika un daudz kas cits. "Timma" tirgus palielinās ieņēmumus, savienojot salonus un patērētājus ērti lietojamā veidā.

Darba apraksts

Meklējam tirdzniecības aģentu Latvijā, kas pievienotos mūsu komandai un misijai - būt par vadošo rezervēšanas platformu skaistumkopšanas un labsajūtas nozarē.

tirdzniecības aģentam jūsu svarīgākais uzdevums būs pārdot Timmu saloniem un veidot veiksmīgu klientu pieredzi ar mūsu klientiem matu un skaistumkopšanas nozarē.

Jums būs iespēja iepazīstināt mūsu jaunos klientus ar Timma produktu, palīdzēt tā ieviešanā un noteikt mūsu klientu esošās un jaunās vajadzības.

Prasības kandidātiem

Ko mēs novērtējam un sagaidām?

  • Jums ir savs uzņēmums, lai sadarbotos ar "Timma" B2B.
  • Mīlestība uz pārdošanu.
  • Strādāt vismaz 2 dienas nedēļā, pārdodot "Timma Pro".
  • Pašiniciatīva, neatlaidīga un mērķtiecīga pieeja darbam.
  • Pozitīva un uz sadarbību vērsta attieksme.
  • Angļu, latviešu un krievu valodas zināšanas.

Uzņēmums piedāvā

Ko mēs piedāvājam: mums jau ir daži aktīvi saloni Latvijā, bet mēs meklējam izaugsmi. Latvijas skaistumkopšanas un labsajūtas industrijā ir nepieciešams Timmas produkts, un tuvākajā laikā plānojam uzsākt darbību Latvijā. Būs iespēja augt kopā ar uzņēmumu un tikt pieņemtam darbā uz pilnu slodzi.