2023-04-13 14:47:21

Būvgaldnieks/-ce

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

– izgatavot un uzstādīt dažādu konstrukciju koka ēkas un būvelementus; veidot skices; atlasīt kokmateriālus atbilstoši projektam un veikt to pirmapstrādi; būvēt ēkas pamatus, koka karkasa, vairoga un guļbūves ēku stāvus, starpsienas, griestus, vienkāršas grīdas, jumta konstrukcijas; siltināt sienas un grīdas; veikt koka izstrādājumu remontdarbus; izgatavot un montēt būvniecības detaļas, tai skaitā logus un durvis, kas izgatavotas no koka un koka materiāliem; izgatavot vieglās starpsienas, ieskaitot nepieciešamo durvju un stiklojumu iebūvēšanu, kam arī jānodrošina skaņas izolācija un ugunsdrošība; iebūvēt izolācijas materiālus;
Koka paneļu māju ražošana Latvijā, Kalnciemā.

Prasības kandidātiem

Jāzina: darbā lietojamo tehnisko līdzekļu uzbūve, darbības principi, lietošanas noteikumi; savstarpēji saistīto darba procesu izpildes secība, to racionāla organizācija, darba režīmi; darba aizsardzības un vides aizsardzības, darba tiesisko attiecību normas.
Jāprot: izmantot praksē teorētiskās zināšanas un prasmi, tās nepārtraukti papildināt.
Jāatbild: par uzdotā darba norisi un rezultātiem; par uzticētajiem darba līdzekļiem un priekšmetiem; par citu savā darbībā skarto personu drošību; par iekšējās darba kārtības ievērošanu; par vadītāja rīkojumu vai norādījumu pildīšanu.
Izglītība: pamata vai vidējās pakāpes profesionālā izglītība, amatizglītība.

Obligāta iepriekšējā darba pieredze.

Uzņēmums piedāvā

Darba laiks: Pilna slodze Darba vieta: Kalnciems, Jelgavas n. Gaidīsim Jūsu CV! Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".