2023-04-13 14:47:21

KOMANDAS DARBINIEKS KFC Akropole

CVMarket.lv klients
4.55 - 4.9 €/h Gross

Job Description

???? Patīkamas vizītes nodrošināšanu visiem – Mēs Viesus sagaidām ar smaidu sejā, palīdzam izvēlēties gardākos burgeru, vistiņas un/vai desertus atbilstoši viņu vēlmēm un profesionāli sakomplektējam pasūtījumus.

Vai / un

???? Gatavot sātīgos burgerus un frī kartupeļus:
Mēs gatavojam ar savām rokām Twisterus, Boxmaster tortiljas, Zinger burgerus, Grander Texas burgerus un citus produktus, kā arī mēs rūpējamies par frī kartupeļu kvalitāti, lai tie būtu PERFEKTI.

Vai / un

???? Vistas panēšana un cepšana: Darbinieki, kas strādā šajā jomā, zina lielākos KFC noslēpumus! Viņi spēj paveikt brīnumus, lai palutinātu savus Viesus ar mūsu garšīgo vistiņu, strādājot ar SLEPENAJIEM 11 garšaugu un garšvielu maisījumiem.

UN

???? Mazie darbi – mēs esam viena komanda, un, kad saņemam pasūtījumus, mēs strādājam kopā!

???? Labs garstāvoklis darbā- maģija virtuvē, atsaucīgi kolēģi, darbinieku sapulces-tas ir tas, kas Tevi sagaida KFC, tāpēc esi gatavs kļūt par daļu no KFC lielās ģimenes.

Requirements

???? Labas komunikācijas prasmes. Tev nebūs jākomunicē ne tikai ar viesiem, bet arī jāklausās savos kolēģu stāstos par smieklīgiem kaķiem vai TV šoviem!

???? Augsta atbildības sajūta – Uzņēmums nepārtraukti aug, tāpēc ceram, ka Tu vēlies augt kopā ar mums.

???? Spēja strādāt komandā – Tu noteikti atradīsi šeit jaunus draugus, tāpēc drīzumā Tev liksies,ka KFC ir Tavas otrās mājas.

Company offers

???? Elastīgu darba grafiku. Mūsu Restorāna vadītāji spēs atrast vislabāko risinājumu tieši Tev, lai Tev būtu laiks apciemot draugus, apmeklēt koncertus utt.

???? Izaugsmes iespējas! Mēs ļoti strauji izaugam, tāpēc pirmie, kas tiek paaugstināti amatā, ir mūsu komandas darbinieki.

???? Apmācības. Tev nav darba pieredzes, bet vēlies strādāt KFC? Viss kārtībā! Mums ir starptautiskās apmācības, kas ļaus Tev kļūt par savas zonas pavēlnieku un iegūt izaugsmes iespējas nākotnē.

???? Superīgi kolēģi! Jā,mēs valkājam darba formas, bet aiz darba formas atrodas cilvēki ar unikālām personībām un visdažādākajiem hobijiem. Šeit Tu vari būt Tu pats.

???? Saliedēšanās pasākumi: Iespēja pirmajam nobaudīt gan KFC jaunos produktus, gan arī jau esošos. Ir pieejamas dažādas bonusa sistēmas, kā arī ir iespēja piedalīties dažādās sociālajās aktivitātēs un vēl daudz citas priekšrocības.