2023-04-13 14:47:21

Latvijas, Lietuvas un Polijas tirgu valsts iepirkumu projektu vadītājs/-a

CVMarket.lv klients
1500 - 3000 €/m Gross
Nordic Production Group ir uzņēmums ar galveno biroju Igaunijā, kas specializējas starptautisko publisko iepirkumu jomā. Mūsu piegādātāji un klienti atrodas dažādos pasaules kontinentos, kas padara darbu mūsu uzņēmumā ļoti daudzveidīgu un interesantu. Nordic ir daudzu gadu pieredze, piedaloties publiskajos iepirkumos un izpildot arī lielu uzņēmumu pasūtījumus privātajā sektorā. Mūsu komanda ir izpildījusi gan lielus pasūtījumus valsts institūcijām, gan arī kļuvusi par ilglaicīgu partneri uzņēmumiem, kas mums ir uzticējuši visu savu iepirkumu nodaļas darbību. Pieredze, piedaloties konkursos, ir devusi labu ieskatu par noklusējuma kvalitātes nosacījumiem un vēlmēm dažādās pasaules valstīs. Veiksmīgas piegādes ķēdes vadības izveidi nodrošina mūsu plašais redzesloks un ļoti labā riska analīzes spēja. Mūsu komandā ir cilvēki no dažādām valstīm un dažādām kultūrām, kas bagātina komandu ar ļoti plašām zināšanām un prasmēm biznesa organizēšanā visā pasaulē.
Mūsu galvenie mērķa tirgi šobrīd ir Skandināvijas valstis un Igaunija. Līdz ar jauna projektu vadītāja piesaisti vēlamies izvērst savu darbību Latvijas, Lietuvas un Polijas tirgū. Mēs arī vēlamies sākt piedalīties publiskajos iepirkumos šajās trīs jaunajās valstīs un tādējādi sākt piedāvāt savus produktus un pakalpojumus šo trīs jauno valstu valsts iestādēm.

Job Description

Mēs savā uzņēmumā palielinām starptautisko publisko iepirkumu projektu vadītāju komandu Latvijas, Lietuvas un Polijas tirgiem. Šajā sakarā meklējam dzīvespriecīgus un enerģiskus cilvēkus, kuri vēlētos strādāt saliedētā kolektīvā, bet tajā pašā laikā būtu gatavi nodoties arī patstāvīgam darbam un mērķu sasniegšanai.

Starptautiskajos publiskajos iepirkumos esam veiksmīgi piedalījušies jau vairāk nekā desmit gadus. Mūsu piegādātāji atrodas visā pasaulē. Starptautisko publisko iepirkumu projektu vadītāja uzdevumi ir publisko iepirkumu konkursu sagatavošana, uzvarējušo iepirkumu projektu vadīšana, klientu attiecību vadīšana un komunikācija ar piegādātājiem.

Mēs piedāvājam plašu produktu un pakalpojumu klāstu starptautiskajos iepirkumos, kas padara darbu šajā jomā ļoti daudzveidīgu un interesantu. Mēs piegādājam saviem klientiem produktus un pakalpojumus, sākot no celtniecības materiāliem līdz dažādiem militāriem un IT risinājumiem. Mēs sadarbojamies ar saviem klientiem pēc iespējas vairākās jomās, apmierinot viņu dažādās vajadzības iegādāties preces un pakalpojumus.

Šim amatam nav nepieciešama iepriekšēja pieredze minētajā profesijā; ar iepirkumiem saistītās speciālo prasmju apmācības vada mūsu komandas vadītājs. Mūsu galvenā mītne atrodas Tartu, Igaunijā, taču Latvijas-Lietuvas-Polijas valstu publisko iepirkumu projektu vadītājiem ļaujam strādāt no mājām, tāpēc laipni aicināti pieteikties visi interesenti neatkarīgi no viņu dzīvesvietas.

Requirements

No kandidātiem sagaidām:

  • labas angļu valodas zināšanas, papildus sagaidām vismaz vienas šo mērķa tirgus valstu – Latvijas, Lietuvas, Polijas – valsts valodas zināšanas;
  • ļoti labas prasmes rakstīt piedāvājumu tekstus un vēlama iepriekšēja projektu vadības pieredze vai augstākā izglītība;
  • spēju ātri mācīties, precizitāti un uzmanību, sistēmisko domāšanu;
  • gatavību doties īsos komandējumos ārpus valsts;
  • pienākuma apziņu un patstāvību;
  • labu tehnisko domāšanu, lai izprastu mūsu klientu pirkuma vēlmju saturu un spētu atbilstoši sagatavot piemērotus piedāvājumus;
  • augstu pašdisciplīnu un patstāvību, strādājot no mājas biroja.

Kandidātiem lūdzam iesniegt CV angļu valodā!

Company offers

  • interesantu un daudzveidīgu darbu uzņēmumā, kas veiksmīgi darbojas ārvalstu tirgos;
  • pašrealizācijas iespēju profesionālajā komandā;
  • mūsdienīgu darba vidi;
  • inovatīvu un mērķorientētu komandu;
  • iespēja īstenot savu sapni, būt daļai no veiksmīga, starptautiska uzņēmuma;
  • prēmiju sistēmu, kas piesaistīta realizēto projektu rezultātiem.