2023-04-13 14:47:21

Reģionālais/-ā pārdošanas vadītājs/-a lauksaimniecības industrijā

CVMarket.lv klients
1600 - 3000 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Lai veicinātu mūsu vērienīgo izaugsmes stāstu Latvijā, mēs šobrīd meklējam reģionālo pārdošanas vadītāju lauksaimniecības industrijā.

 

Kas mēs esam:

Groupe Roullier ietvaros, kā kultūraugu un dzīvnieku barības vielu speciālisti, mēs gūstam panākumus visā pasaulē, pateicoties spēcīgam un dinamiskam biznesa modelim. Esot ražotāji un reizē pārdevēji mēs nodrošinām pilnu servisa ciklu mūsu klientiem. Mūsu spēks ir mūsu 8000 darbinieki, kuriem ir kopīgas vērtības: inovācijas, sasniegumi un uzņēmējdarbības gars.

 

TIMAC AGRO Latvia ir Groupe Roullier pārstāvniecība Latvijā, kura patstāvīgi attīstās palīdzot Latvijas zemniekiem palielināt produktivitāti, vienlaikus gādājot par vides aizsardzību.

 

Mūsu piedāvājums:

  • Jūs būsiet tiešā mērā atbildīgs par konkrētu Latvijas reģionu un panākumiem tajā.
  • Jums būs iespēja izveidot ilgtermiņa biznesa attiecības ar galvenajiem lauksaimniecības industrijas  “spēlētājiem” savā reģionā.
  • Jums būs iespēja attīstīt savas līdera dotības vadot un strukturizējot mazu pārdošanas komandu.
  • Jums būs plašs pienākumu klāsts un liela autonomija savā ikdienas darbā veicinot kultūraugu un dzīvnieku barības vielu pārdošanu zemniekiem.
  • Jums būs fiksētā darba alga un bonusu sistēma, kura balstīta uz sasniegumiem.
  • Jums būs uzņēmuma auto un citi nepieciešamie darba instrumenti.

 

Jūsu turpmākie pienākumi:

Darbojoties tiešā SIA Timac Agro Latvia direktora pakļautībā Jūs būsiet atbildīgs par savas komandas pārdošanas rezultātiem un ilgtermiņa attīstību. Ikdienā popularizējot mūsu produkciju, sadarbosieties ar zemniekiem, viedokļu līderiem un produktu izplatītājiem.

 

Tādējādi jūs būsiet atbildīgs par:

1) Sava reģiona vadīšanu: reģiona potenciāla un datu analīzi, piedalīšanos attīstības plāna izstrādē un realizēšanā.

2) Pārdevēju komandas vadīšanu: Jūs būsiet atbildīgs par 5-10 pārdevēju komandas darbu, koncentrējoties uz viņu prasmju un snieguma pilnveidošanu, integrēšanu un attīstīšanu, lai sasniegtu un pārsniegtu gan viņu, gan savus mērķus.

3) Klientu lojalitātes attīstīšanu un sadarbību ar izplatītājiem: Jūs attīstīsiet un vadīsiet ilgtspējīgas biznesa attiecības ar mūsu produktu izplatītājiem saskaņā uzņēmuma tirdzniecības politiku, kā arī veidosiet un attīstīsiet sadarbību ar viedokļu līderiem.

Prasības kandidātiem

Jūsu profils:

  • Jums ir bakalaura vai maģistra grāds - agronomijā, lauksaimniecībā, veterinārijā vai vadībā. Priekšroka tiks dota kandidātiem ar zināšanām par lauksaimniecību.
  • Jums ir vismaz 2 gadu pieredze vadošā pārdošanas, biznesa attīstības vai līdzīgā amatā.
  • Jūs brīvi pārvaldāt latviešu valodu un runājat arī angļu valodā.
  • Jūs uz citu fona atšķiraties ar uzņēmējdarbības garu, uz klientu orientētu rīcību un domāšanu ārpus rāmjiem.
  • Jums ir lieliskas komunikācijas un cilvēkresursu vadības prasmes, un pats galvenais - jūs esat ambiciozs un vienmēr gatavs mācīties.

 

Sazināsimies tikai ar otrās kārtas kandidātiem.

 

Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".