2023-04-13 14:47:21

Sagādes vadītājs/-a

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

1. Nodrošināt uzņēmumu ar tā darbībai nepieciešamajiem materiālajiem un tehniskajiem līdzekļiem, izejvielām, izlietojamiem materiāliem atbilstoši uzņēmumā noteiktajai kārtībai. Nepieciešamības gadījumā veikt cenu aptauju. 2. Kontrolēt nepieciešamo rezerves daļu un materiālu pasūtīšanu un pareizu norakstīšanu. 3. Pasūtīt un iegādāties izlietojamos materiālus un materiālos līdzekļus, pamatojoties uz uzņēmuma struktūrvienību iesniegtajiem apstiprinātajiem pieprasījumiem. 4. Kopā ar ražošanas struktūrvienību plānot izejvielu un materiālu piegādes grafikus un materiālu piegādes veidus u.t.t.

Prasības kandidātiem

1. Izprast uzņēmuma ekonomiskās priekšrocības, samazinot pastāvīgo izmaksu īpatsvaru kopējās izmaksās. 2. Darba pieredze ar būvniecību saistītā uzņēmumā. 3. Teicamas latviešu un krievu valodas zināšanas. 4. Labas datorprasmes (MS Office). 5. Augsta atbildības izjūta, labas komunikācijas un sadarbības spējas.

Uzņēmums piedāvā

1. pilnu darba slodzi; 2. interesantu, dinamisku un atbildīgu darbu stabilā uzņēmumā; 3. stabilu atalgojumu un sociālās garantijas. Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".