Darba apraksts
• veikt jaunu piena produktu receptūru izstrādāšanu un ieviešanu ražošanā;
• veikt izejvielu un materiālu saderības testus;
• izstrādāt izejvielu un palīgmateriālu izlietojuma normas;
• gatavot produktu sastāva aprakstus;
• piedalīties produktu pašizmaksas aprēķinu veikšanā;
• nodrošināt produktu tehniskās dokumentācijas izstrādāšanu un uzturēšanu.
• veikt izejvielu un materiālu saderības testus;
• izstrādāt izejvielu un palīgmateriālu izlietojuma normas;
• gatavot produktu sastāva aprakstus;
• piedalīties produktu pašizmaksas aprēķinu veikšanā;
• nodrošināt produktu tehniskās dokumentācijas izstrādāšanu un uzturēšanu.
Prasības kandidātiem
• augstākā inženiertehniskā vai tehnoloģiskā izglītība (pārtikas rūpniecībā);
• vismaz 2 gadu darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams piena pārstrādē);
• zināšanas pārtikas produktu mikrobioloģijā;
• pieredze pārtikas produktu receptūru izstrādāšanā;
• spēja profesionāli veikt un vadīt degustācijas;
• derīga sanitārā grāmatiņa;
• labas latviešu, angļu un krievu valodas zināšanas.
• vismaz 2 gadu darba pieredze pārtikas rūpniecībā (vēlams piena pārstrādē);
• zināšanas pārtikas produktu mikrobioloģijā;
• pieredze pārtikas produktu receptūru izstrādāšanā;
• spēja profesionāli veikt un vadīt degustācijas;
• derīga sanitārā grāmatiņa;
• labas latviešu, angļu un krievu valodas zināšanas.
Uzņēmums piedāvā
• draudzīgu un atsaucīgu kolektīvu;
• iespēju pilnveidoties un attīstīties profesionāli;
• konkurētspējīgu atalgojumu.
P.S. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri atbildīs augstāk minētajām prasībām.
Gaidīsim Jūsu CV un motivācijas vēstules līdz 15.februārim uz e-pastu: dace.hauka(at)foodunion.lv.
Informācija pa tālr. 67066822