2023-04-13 14:47:21

Veikala vadītājs

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Sakarā ar ekskluzīva itāļu zīmola TWIN SET veikala atvēršanu TC Spice, meklējam pozitīvu un uz pārdošanu tendētu kolēģi. Ja esi aktīva un mērķtiecīga, ar labām komunikācijas prasmēm un vēlies strādāt ar pasaules pazīstamajiem modes zīmoliem, tad mēs mekējam tieši Tevi!
Pievienojies mūsu komandai! Sūti savu CV (ar foto) uz zemāk norādīto e-pasta adresi. Pieredze darbā ar luksusa klases apģērbiem un aksesuāriem tiks uzskatīta par prioritāti.

TAVA IKDIENA:
Ikdienā būsi atbildīga par zīmola Twin Set pārdošanas veicināšanu un pielietosi izcilas komunikācijas prasmes strādājot ar veikala klientiem. Skaisti noformēsi manekenus un sakārtosi skatlogus un zāli pēc zīmola vizuālā merčendaizinga standartiem. Iknedēļu analītiski izvērtēsi pārdošanas rezultātus un gatavosi atskaites. Cieši sadarbosies ar citiem kolēģiem, lai sekmētu kopējo veikala realizācijas plāna izpildi.

Prasības kandidātiem

TAVAS PRASMES:

Ja Tevi saista aktīvs darbs klientu apkalpošanā, esi ar pozitīvu attieksmi un Tevi aizrauj modes pasaule. Darbu veic ar vislielāko profesionalitāti. Esi mērķtiecīga un tiecies sasniegt augstus rezultātus. Esi ar augstu atbildības sajūtu un vēlmi pilnveidoties. Spēj komunicēt latviešu, krievu un angļu valodās.

Uzņēmums piedāvā

MĒS PIEDĀVĀJAM:

Stabilu darbu prestižā uzņēmumā. Draudzīgu kolektīvu ar pozitīvu un interesantu darba vidi. Elastīgu darba grafiku. Stabilu atalgojumu, kuru Tu pats varēsi ietekmēt ar saviem sasniegumiem.
Tavai izaugsmei -⁠ apmācības un karjeras iespējas.


Ja vēlies būt viens no mums, piesakies ar norādi “TWIN SET SPICE veikala vadītāja vietnieks/-ce”. Ja radušies jautājumi, zvani 2784 72 61. Sazināsimies ar izvēlētajiem kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju.
Nāc un pievienojies AB MODEKS komandai!