2023-04-13 14:47:21
Hestio, AS

Hestio, AS vakances

Uzņēmuma apraksts
28 333
Skatījumu skaits
Hestio ir vadošais darba vides risinājumu sniedzējs Latvijā. Mēs nodrošinām uzņēmumiem mūsdienīgus un ilgtspējīgus darba vides risinājumus cilvēku labsajūtai un izcilam darba ritmam. Ikdienā apkalpojam vairāk nekā 8 tūkstošus juridisko klientu un esam lepni, ka mums uzticas vairāk kā puse no TOP 500 izdevumā iekļautajiem lielākajiem uzņēmumiem Latvijā.

Uzņēmums strādā jau 25 gadus un šajā laikā no šauras specializācijas kļuvis par dažādu uzņēmumiem nepieciešamo pakalpojumu sniedzēju, nodrošinot pakalpojumus kā kafijas automātu noma, ūdens filtrācijas sistēmu noma, printeru noma, telpu uzkopšana un citi.

2021.gadā izveidots Hestio meitas uzņēmums Auron Coffee Roastery, kas nodarbojas ar kafijas grauzdēšanu un šobrīd ik mēnesi saražo 9 tonnas kafijas priekš Hestio un citiem kafijas tirgotājiem un patērētājiem Baltijā.

Darba vides risinājumu nozare ir ļoti sadrumstalota ar sīvu konkurenci, tāpēc uzņēmuma stratēģija paredz tirgus konsolidāciju, iegādājoties citus uzņēmumus, lai audzētu konkurētspēju. 2022. gadā tika veikts pirmais uzņēmuma iegādes darījums, pievienojot SIA Baltijas Biroju Serviss biznesu.
Hestio ir veicis obligāciju emisiju, piesaistot finansējumu, lai attīstītu esošos un piedāvātu jaunus pakalpojumus arī potenciālu uzņēmumu iegādes darījumu ceļā un kotē tās Nasdaq Riga First North biržā.